040 520 3110 (klo 9-20) kuparitupa@gmail.com

Vuokraa kerhotila

Malminkartanossa sijaitseva Kuparitupa on tarjolla lyhytaikaiseen käyttöön ja soveltuu niin juhlatilaksi, ravintolaksi kuin sauna-iltaankin!

Kerhotila

Kerhotilassa on pöydät ja tuolit 18 henkilölle. Onpa tilaan mahtunut lisätuoleilla ja -pöydillä 30 henkeäkin istumaan ja ruokailemaan. Keittiöstä löytyy liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone ja vesipiste ja tilan yhteydessä on WC. Tilassa on takka, musiikintoistolaitteet, videotykki ja valkokangas.

Kerhotilassa pidetään kerhoja ja järjestetään omistajayhtiöiden omia tilaisuuksia. Kerhotilaa voi varata myös yksityistilaisuuksiin, joiden on kuitenkin päätyttävä viimeistään klo 22 illalla.

Terassi ja sauna

Isolla, v. 2016 uusitulla terassilla on käytössä myös terassikalusteet ja kaasugrilli (kaasumaksu 5€/varaus).

Vuonna 2014 remontoidun Kuparituvan saunan voi myös varata käyttöönsä. Saunalla on oma vilvoitteluterassi.

HUOM! Koska tila on keskellä asuinkorttelia, terasseilla ja pihalla on klo 20.30 jälkeen noudatettava erityistä hiljaisuutta sekä pidettävä ikkunat ja ovet suljettuina.

Loppusiivous

1. Pyyhi pöydät. 2. Pussita roskat ja jätä tuulikaappiin. Halutessasi voit jättää terassille myös erilliseen pussiin kerätyt pullot ja tölkit. 3. Laita likaiset astiat astianpesukoneeseen ja käynnistä kone tai pese käsin. 4. Imuroi lattiat. 5. Pyyhi lattiat kostealla rätillä.

Jos käytit saunaa, vie myös sieltä roskat, huuhtele lauteet ja jätä tilat siistiin kuntoon. Jos käytit grilliä, puhdista se roiskeista ja kiinni palaneista ruuista.

Jos tilaisuus päättyy ennen seitsemää eli viimeistään kuudelta illalla, on tila siivottava saman illan aikana (tunnissa oletusarvoisesti). Jos tilaisuus päättyy klo 19-22, on siivousaikaa seuraavaan päivään klo 11 saakka.

Varaaminen ja hinnat

Kerhotilan varaaminen yksityistilaisuuksiin (vain klo 22 asti) tapahtuu Kliffa-palvelun kautta.

Vaski-, Tina- ja Kuparikartanon asukkaille kerhotilan vuokrauksen ensimmäisen tunnin hinta on 2€ ja lisätunnit 1€/h. Saunan ensimmäinen tunti on 15€ ja lisätunnit 5€.  Muille kuin mainittujen omistajayhtiöiden asukkaille vastaavat hinnat ovat 20, 10, 30 ja 10€/h.. Ennen varauksen alkua, avainten luovutuksen yhteydessä, sinulta peritään 40€ siivouspantti, minkä saat takaisin asianmukaisen siivouksen jälkeen.

Tiedustelut sekä saunan ja grillin varaus: Toimitusjohtaja Miia Pasuri, puh. 040-5203110 (klo 9.00-19.00) tai sähköposti kuparitupa (ät) gmail.com.

Kuvagalleria

Kuparitupa

Kuparitupa

Pohjapiirustus

Pohjapiirustus

Uusi terassi
Sisätilat

Sisätilat